Lucki, de robot horecamedewerker

Lucki is een intelligente servicerobot – hij is dé perfecte horecatijger en hij kan nog veel meer! Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is hij bezig om de klanten op hun wenken te bedienen. Zijn dienbladen kunnen maar liefst tien kilo per blad dragen, waardoor hij supersterk is. Lucki regelt zelf de planning van een optimale route. Daarbij detecteert hij obstakels en navigeert hij naadloos om gasten heen. Met zijn HD-camera en zes microfoons ondersteunt hij verschillende manieren van interactie: visueel, via spraak en via het touchscreen. Zolang Lucki maar iets heeft om te bezorgen, dan vindt hij zijn weg wel.

Wat kan Lucki?

Eten en drinken uitserveren
Vuile borden, glazen en bestek vervoeren
Gasten welkom heten en naar de tafel brengen
Lucki detecteert gasten op afstand en kan hier op reageren
Zelfstandig rondrijden met snacks of borrelhapjes
Draagt bij aan de binding met gasten

De innovatieve oplossing voor het personeelstekort

Lucki verbeterd met succes de efficiëntie van de bediening en minimaliseert de arbeidskosten. Daarnaast neemt Lucki het initiatief om klanten te werven en inkomsten te verhogen door middel van reclame en marketing. Stel je nu voor, Lucki arriveert aan een tafel met het bestelde eten en laat tegelijkertijd je klanten je nieuwe desserts zien. We hebben in ons restaurant een stijging van 30% van de dessertbestellingen gemeten bij gebruik van de marketingoptie van Lucki.

Restaurant Robot Lucki

De Robot Ober:
Lucki bezorgt eten en drinken met een maximale capaciteit van 40 kg, met handige en flexibele dienbladen. Lucki is de perfecte ober die met één simpele aanraking op het scherm de klant kan bedienen. Met de klantvriendelijke bediening is het eten binnen no-time bij de klanten.
De Schoonmaak Robot:
Klaar met eten? Lucki kan zelfstandig naar de tafel van de klant gaan om de vuile vaat op te halen. Zet de vuile borden op het dienblad en Lucki zal ze voor je terugbrengen.
De Marketing Robot:
Met Lucki's 10,1” touchscreen kan hij advertenties tonen en lekkere gerechten aanbevelen terwijl hij rondrijdt en eten bezorgt. Of gebruik de cruisemodus van Lucki zodat hij samples kan uitdelen terwijl hij zelfstandig rondrijdt.

Benieuwd wat Lucki voor jou kan betekenen?

Demonstratie op locatie
Zorabots
crossmenu