Zorg

Ondersteuning
Robots kunnen patiënten bezoeken en bezoekers verwelkomen. Daarnaast kunnen ze uitleg geven over behandelingen of informatie over de instelling. Ook kunnen ze bezoekers de weg wijzen.
Alles voor een glimlach
Voor veel kinderen zijn robots een welkome afleiding terwijl ze behandeld worden. Ook kunnen ze patiënten, kinderen of ouderen vermaken tijdens hun verblijf of traject.
Een vriend
Robots helpen bij het bestrijden van eenzaamheid en het verminderen van cognitieve achteruitgang bij ouderen. Ook kan een agendafunctie helpen om dingen te herinneren.
Word partner in de zorg

Retail

Datacollectie & informatie
Verzamel feedback van klanten, laat relevante informatie zien en krijg inzicht in het koopgedrag van jouw klanten.
Onvergetelijke winkelervaringen
Robots zijn fun! De robots wijzen klanten de weg en laten ze vinden wat ze zoeken - een unieke ervaring.
Tijdsbesparing
Maak kostbare tijd vrij voor werknemers, waardoor zij zich kunnen focussen op betekenisvolle taken.
Word partner in de retail

Hospitality

Beleving
Door robots de klanten te laten serveren krijgen jouw klanten een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten.
Bespaar kosten en tijd
Robots maken kostbare tijd vrij voor jouw personeel, waardoor zij zich kunnen focussen op klantrelaties. Robots kunnen 24/7 ingezet worden en hebben geen pauze nodig.
Verzamel waardevolle feedback
Klantervaringen zijn enorm belangrijk in de horeca. Feedback van klanten is onmisbaar. Robots verzamelen deze data eenvoudig voor jouw organisatie.
Word partner in hospitality

Onderwijs

Futureproof
De jonge generatie groeit op in een snel veranderende technologische wereld. Door te experimenteren met robots leren ze technologie kennen en begrijpen.
Voor leerkracht en leerling
Door onze toegankelijke ZBOS software is het voor zowel leerling als leerkracht, op ieder niveau en in alle onderwijslagen, mogelijk om zelf te (leren) programmeren.
Focus & Fun
Houd leerlingen en studenten gefocust, wat het onderwerp ook is. Robots brengen verwondering en passie in het leren voor de nieuwe generatie.
Word partner in het onderwijs

Beurzen en evenementen

Entertainment
Robots zijn uitstekende gastheren of gastvrouwen! Robots trekken de aandacht, verhogen het aantal bezoekers op je stand en vermaken de hele zaal.
Infotainment
Robots kunnen op een dynamische manier informatie verschaffen op jouw evenement of beurs.
Branding
Door onze robots in jouw huisstijl te wrappen worden ze pas écht part of the team. We garanderen dat zij tijdens een beurs of event de show stelen!
Word partner in de evenementenbranche

Beveiliging

Veiligheid voorop
Robots kunnen deuren openen, onbevoegde personen detecteren, en verdachte gebeurtenissen en geluiden signaleren en onderzoeken.
Eenvoudige integratie
Onze robots zijn eenvoudig te integreren met bestaande beveiligingsoplossingen, kunnen video controle op afstand uitvoeren en waarschuwingen versturen.
Ondersteuning voor beveiligingspersoneel
Robots stellen beveiligingspersoneel in staat om dekking op afstand toe te voegen wanneer nodig en kunnen bestaande bemande bewakingsactiviteiten aanvullen.
Word partner in de beveiliging

Anti-epidemische toepassingen

Veiligheid
Robots kunnen mensen informatie geven over het (veiligheids)beleid en waarschuwingen geven daar waar nodig.
Preventie
Onze robots kunnen patrouilleren en ruimtes desinfecteren om de veiligheid van mensen te waarborgen.
Controle
Laat robots identificeren of mensen een mondkapje dragen, laat ze hun temperatuur meten en (QR-)codes scannen.
Word epidemisch partner

Virtuele Robot

Online leren
De Virtuele Robot die volledig online bestuurd kan worden, maakt robotica toegankelijk voor iedereen. Je hebt alleen een device met internetverbinding nodig.
Toekomstgericht leren
Spelenderwijs helpen wij kinderen en jongeren met hun eerste stappen in coderen, programmeren en robotica. Met onze virtuele robot wordt talent ontwikkeld, verkend en uitgebreid.
STEAM
STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Art en Mathematics en krijgt steeds meer tractie in het onderwijs. Vaardigheden die leerlingen via STEAM-onderwijs verwerven, bieden een solide basis om te slagen op school en later in het leven.
Partner in virtuele robots worden
Zorabots
crossmenu