Personeelstekort in de horeca? Lucki helpt!

Graag stellen wij je voor aan Lucki, de nieuwste telg in onze uitgebreide robotfamilie. En Lucki komt als geroepen! Want met het nijpende personeelstekort in de horeca moet de sector wellicht kijken naar andere manieren om genoeg handjes te hebben. Lucki kan hierbij helpen. Maar dat niet alleen. Deze robot is ook uitermate nuttig in de hospitality, zorg, bij verzamelkantoren en nog veel meer. Benieuwd naar deze alleskunner? Lees snel verder! 

Een robot die kan helpen in de horeca stond al lang op ons wensenlijstje. En met Lucki, onze nieuwe servicerobot, is deze wens eindelijk in vervulling gegaan. Al was de zoektocht niet makkelijk, want de robot moest wél voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van veiligheid, snelheid, wendbaarheid, gebruiksgemak én beleving.  

Horecatijger
In Lucki hebben wij de perfecte horecatijger gevonden. Zijn drie dienbladen kunnen maar liefst tien kilo gewicht per blad dragen, waardoor hij supersterk is. Ook detecteert ‘ie obstakels en navigeert de robot naadloos om gasten heen. En zijn geavanceerde vering en antislip-dienblad zorgen voor een super smooth ritje van keuken naar tafel. 

Geen pauzes nodig!
Maar deze intelligente servicerobot biedt nog meer voordelen. Lucki is een harde werker, want hij houdt het op zijn batterij wel 15 uur achter elkaar vol. Hij heeft dus geen (rook)pauzes nodig, maar kan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat klanten op hun wenken bedienen.

Dit doet hij met een standaardbezetting van drie dienbladen, al is een vierde ook mogelijk! Verder bezit Lucki een HD-camera en zes microfoon-arrays. Hierdoor ondersteunt hij verschillende manieren van interactie, zoals visueel, via spraak en via het touchscreen.

Slimme jongen
Lucki hoef je ook nauwelijks in te werken. Deze slimme jongen regelt zelf de planning van een optimale route, onder andere met hulp van radarscanning, een fisheye-camera en een RGBD-multisensorintegratie voor een stabieler leveringseffect.

Deze servicerobot is overigens niet alleen onmisbaar in de horeca, bedrijven hebben tal van situaties gevonden waarin Lucki van toegevoegde waarde is. Zo zijn er meerdere fabrieken en winkels die deze robot inzetten voor het leveren van onderdelen voor de productie of in de werkplaats. Maar ook op beurzen en conferenties wordt Lucki ingezet, om bijvoorbeeld flyers en tegelijkertijd een lekker drankje aan te bieden. 

Lucki inzetten in jouw onderneming?
Je ziet, Lucki is van alle markten thuis. Zo lang hij maar iets heeft om af te geven, dan vindt hij zijn weg wel. Wil jij deze servicerobot inzetten in jouw horecagelegenheid, fabriek of supermarkt? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Zorabots
crossmenu