Stel je toch eens voor...

Stel je voor, je gaat je voorbereiden op een prachtige reis. Tijdens het pakken van je koffer besef je dat je eigenlijk geen idee hebt welke kleren je mee moet nemen. Zonder na te denken zeg je:
“Hey Robin, hoe is het weer in Londen? En hoe wordt het weer de rest van de week?”. “In Londen is het momenteel twaalf graden met lichte regen. De komende dagen blijft het droog.” Enigszins teleurgesteld gooi je de korte broek over je schouder, pak je een lange broek uit de kast en gris je nog snel een warm vest van de kapstok.

Eenmaal aangekomen bij het vliegveld word je welkom geheten door Cruzr:
“Goedemiddag! Toets de laatste drie cijfers van uw boardingpas in om te zien waar u naartoe moet.”  Zeven – vijf – drie. “To London it is! U kunt zich melden bij balie drie. Wacht volg mij maar…”,  de robot komt soepel in beweging en sjoeft naar links, rechtdoor, nog eens naar links en komt met een halve draai tot stilstand voor balie drie: “Goede reis!”. Na het inchecken loop je langs een barretje en bestel je een cappuccino. De vriendelijke medewerker geeft aan dat James de bestelling zo komt brengen en vraagt je om plaats te nemen aan tafel vier. Nog geen minuut later komt een vriendelijk ogende robot op je af, met op zijn dienblad een dampende koffiebeker. Je pakt de beker van het dienblad en bedankt de robot. Gaf hij nou nog een knipoog? Terwijl hij zich omdraait hoor je nog een keurige “Graag gedaan!” en zie je dat James zich weer gaat melden bij de bar, klaar voor de volgende bestelling…

Bizar? Misschien. De toekomst? Absoluut. Alleen is die toekomst al begonnen. Het bovenstaande is geen fictie, maar slechts een hele kleine greep uit wat onze robots kunnen. 

Wil jij ontdekken wat onze robots nog meer kunnen? 

Zorabots
crossmenu